Стоматолог Ася Величкова - Панова
Дентални услуги в град Пловдив, Кършияка, град Сливен

ПЛАЗМОЛИФТИНГ

 

Плазмолифтингът е напълно безопасна процедура,тъй като единственото което се използва е вашата плазма.

Тя се добива от центрофугирането на взета от пациента кръв.

какво представлява процедурата?

Взема се кръв от вената на пациента,като количеството което е необходимо е около 10 мл.След това тя се поставя в центрофуга ,където се извличат растежни фактори от еритроцитите.При инжектирането на плазмата растежните фактори стимулират възпроизвеждането на колаген и еластан,нормализира се тъканното дишане и се преструктурират старите старите колагенови и еластични влакна.

какво се очаква след процедурата?

След PRP терапията кожата на лицето е озарена, отпочинала и хидратирана, тенът се изравнява и се премахват финните бръчици .Процедурата е подходяща за хора с алергии, както и за пациенти от всички възрастови групи.

колко процедури са необходими?

Необходими са поне три последователни терапии. Интервалът между тях се определя от лекуващия лекар,а поддържащи терапии се правят през 6-12 месеца. Първите видими резултати се забелязват 30 дни след последната  направена процедура.

за кого не е подходяща процедурата?

  • бременни и кърмещи жени
  • пациенти с кръвни заболявания (анемия, тромбоцитопения ,нарушения в кръвосъсирването и др.)
  • пациенти с активни възпалителни заболявания                                                                     

 

 

  • dark circles under the eyes treatment
  • visible results in only 4 procedures

    

               

 

 

 

 

 

 

                                                    дермални филъри

 

Използването на хиалуронова киселина в естетичната медицина е един от методите, които позволява да се съхранят красотата и младежкото излъчване. Тя представлява естествена съставака, съдържаща се в човешкия организъм като спомага за добрата хидратация на кожата, повишава нейната еластичност и забавя процесите на стареене. С напредването на възрастта, синтезът на хиалуронова киселина от организма намалява.Хидратацията на кожата намалява, образуват се бръчки и пигментации.

Когато става въпрос за инжектиране на филъри хиалуроновата киселина се предпочита, тъй като тя е естествена съставка в организма и след определен период се резорбира.Нещо повече, тя има ниска честота на алергични реакции.

Моделиране на устни( LIP AUGMENTATION) е една от най- предпочитаните процедури сред жените.С инжектирането на хиалуронова киселина в устните се постига промяна в обема и конура.Хиалуроновата киселина не уврежда по никакъв начин  тъканта и структурата на устните

какво се очаква след процедурата?

Резултатите след поставяне на хиалуронова киселина са видими веднага. Възможни са зачервявяне,оток и лека болка в изжектираната област.Те преминават след няколко дни

 

честота на процедурите?

след резорбцията на филъра 6-12м

 

за кого не е подходяща процедурата?

  • бременни и кърмещи жени
  • инфекции в третираната зона
  • онкологични заболявания